Erik van Leur
Erik van Leur
Onderwijskundig adviseur
Toen ik zelf nog voor de klas stond, was ik al gek op technologische snufjes die ...
Aniek van Leur
Aniek van Leur
Manager
Ik probeer ervoor te zorgen dat alles goed reilt en zeilt bij Innowijs. Afspraken ...
Benny Ambrosius
Benny Ambrosius
Mediaspecialist
Het is fantastisch als je ziet wat er allemaal mogelijk is op het gebied van ...
Ester Kerkhoff
Ester Kerkhoff
Redacteur
Ik heb toevallig het juiste shirt aan, want daaraan zie je waar ik van ben...
Flux
Flux
Sfeermaker
Flux laat zich aaien terwijl wij nadenken over een goede aanpak van een ...
Noortje Pessers-Engels
Noortje Pessers-Engels
Opleidingskundige
Ik ontwikkel online leermiddelen. Ik geef trainingen en ik ondersteun organisaties ...
Nurdianna Junaidi
Nurdianna Junaidi
Grafisch ontwerper
Bij Innowijs combineer ik teksten met vormen en kleuren ...
Ilona Doorenspleet
Ilona Doorenspleet
Onderwijskundige

Ik vind het een uitdaging om mensen te prikkelen met goede leerinterventies waarvan je veel kunt leren. Dus wat dat betreft zit ik goed als onderwijskundige bij Innowijs! Ik ontwerp en ontwikkel leermateriaal, geef trainingen en doe onderzoek naar onderwijsvernieuwing.

Ik vind het interessant om samen met klanten te kijken naar innovaties. Welke visie heeft het bedrijf en hoe zorgen we ervoor dat de medewerkers deze ontwikkelingen omarmen en ondersteunen?
Soms is het goed om het trainers en medewerkers van een organisatie een tikkeltje ongemakkelijk te maken. Je wilt ze namelijk in beweging krijgen om samen op een innovatieve manier te leren. Dat doe ik graag op een luchtige manier met een gezonde dosis humor. Zo wordt het ontwikkelen van nieuw leermateriaal een leuke ervaring voor alle partijen.

 06 428 87 937

  ilona@innowijs.nl

Sarah Bakker
Sarah Bakker
Educatief ontwikkelaar

Met mijn onderwijsachtergrond en mijn creativiteit houd ik me bij Innowijs bezig met zowel de inhoud, als de vorm van leermiddelen. Zo kan ik mijn twee grote interesses mooi combineren en ben ik bij verschillende fases van het proces betrokken. Van het uitdenken aan de tekentafel, tot het bouwen en vormgeven van de leermaterialen. 

Omdat we bij Innowijs voor uiteenlopende organisaties werken, komen er veel verschillende onderwerpen voorbij. Dat vind ik leuk, want ik ben altijd nieuwsgierig en ik heb een brede interesse. 

Als docent filosofie heb ik geleerd om diep in onderwerpen, theorieën of informatie te duiken, de stof helemaal uit te pluizen en het dan in eenvoudige stappen weer op te bouwen. Zo maak ik, in samenspraak met de opdrachtgever, diverse leermodules of oefenomgevingen.

 06 23 404 151

 sarah@innowijs.nl

Bente van Thuijl
Bente van Thuijl
Onderwijskundige (junior)

Ik denk graag na over hoe online leeroplossingen en trainingen mensen kunnen helpen met het aanleren van kennis en vaardigheden, zodat ze die vervolgens kunnen toepassen op de werkvloer. Innowijs heeft veel verschillende opdrachtgevers. Hierdoor kom je met verschillende mensen in contact. De leeroplossing zó maken dat die goed aansluit bij de doelgroep, vind ik heel belangrijk. Ik krijg energie als ik advies kan geven aan klanten over zowel online als offline leren.

06 452 975 11

bente@innowijs.nl

Marijke van Himbergen
Marijke van Himbergen
Grafisch ontwerper

Ik speel héél graag spelletjes, en ook in mijn werk stop ik graag game-achtige elementen. Gelukkig valt gamen prima te combineren met leren! Op het snijvlak van grafische vormgeving en het ontwerpen van beelden heb ik mijn plek gevonden, helemaal in de digitale tak van sport. Als beeldmaker vind ik vooral dat mooie plaatjes samen moeten gaan met functionele. Ik zie het dan ook als mijn taak om die balans te bewaken.

Bij Innowijs kan ik mijn verschillende skills inzetten voor het creëren van toffe e-learningprojecten en zelf ook steeds meer leren. En dat komt goed uit, want mijn motto is niet voor niets: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’

marijke@innowijs.nl

zxczczxc