• Author:Aniek van Leur
  • Comments:0

Captivate gebruikersdag, inspirerend en leuk!

Inspirerende dag over Adobe Captivate!

 

captivate 1

 

 

captivate 2

Donderdag 22 september was het zover. De eerste Adobe Captivate gebruikersdag was een feit. Deze dag werd gehouden in de Kromhout Kazerne te Utrecht.

Innowijs was hier natuurlijk ook bij aanwezig samen met een 50-tal andere gebruikers of toekomstige gebruikers.

In deze inspiratievolle omgeving hebben we mogen kijken, luisteren en doen tijdens de interessante workshops en verdiepingsessies op het gebied van het gebruik van Adobe Captivate.
Diverse vraagstukken werden op tafel gelegd in de hoop dat er een passend antwoord zou komen. In heel veel gevallen kwamen die antwoorden ook en hebben we veel van elkaar kunnen leren. Wat ook leuk was aan deze dag was dat er een grote diversiteit aan gebruikers zat. Eigenlijk moet ik zeggen, er waren mensen op afgekomen om zich te oriƫnteren of Adobe Captivate de tool is om mee te gaan werken en er waren mensen op af gekomen die reeds meerdere jaren ervaring hebben en dit graag wilden delen.

Tijdens deze dag was er ook ruimte was om te netwerken. We konden elkaar goed helpen met vragen en uitdagingen die je tegen komt bij het maken van E-learning. De lunch en de borrel waren daar absoluut goed voor.

Innowijs richt zicht op innovatief toepassen van ICT in het onderwijs. Denk hierbij onder andere aan opleidingen binnen het bedrijfsleven maar ook bij diverse onderwijs instanties.
Adobe Captivate wordt onder andere ingezet om leermateriaal te ontwikkelen wanneer bijvoorbeeld een klassikale les wordt omgezet naar een meer blended vorm.

Al met al was het een boeiende, leerzame en inspirerende dag!

.