Hallo Jumbo!

Als je gaat werken in een supermarkt, moet je van alles leren. Niet alleen hoe je het werk op je afdeling moet doen, maar ook hoe je de winkel netjes houdt, hoe je met klanten omgaat en hoe je er zelf uit hoort te zien. Voor vakkenvullers, pizzabakkers, bloemverzorgers, kaassnijders, groentespecialisten, kassamedewerkers, boodschappenbezorgers en iedereen die maar bij Jumbo werkt, maakten wij digitale trainingen die thuis of in de winkel op een telefoon of tablet doorgenomen kunnen worden. Op een uitdagende, laagdrempelige manier maken nieuwe winkelmedewerkers kennis met hun nieuwe baan en leren ze de eerste noodzakelijke informatie. In de praktijk wordt hun opleiding vervolgens afgerond.

De e-learnings die we maakten voor Jumbo zijn verpakt in een aantrekkelijk jasje. De content is toegankelijk, met veel beeld en het doorlopen van een training vraagt niet al te veel tijd. In Articulate Storyline loopt alles lekker vlot. Zo zijn nieuwe Jumbo-medewerkers in no time klaar om te starten.

Met games, 360-graden rondleidingen, voorbeeldsituaties en testjes worden de medewerkers van Jumbo klaar gestoomd voor het echte werk!